De leukste trouwauto’s voor jouw bruiloft

Aankomen in een leuke trouwauto kan natuurlijk niet ontbreken op jouw bruiloft. Iedereen wilt natuurlijk in stijl aankomen om het hele plaatje compleet te maken. In deze blog bespreken we de leukste trouwauto ideeën!  

Er zijn heel veel verschillende soorten trouwauto’s, van ouderwetse auto’s tot unieke sportauto’s. Voor iedereen is er wel een auto die goed bij hun past, wij willen je helpen met inspiratie opdoen en zetten de leukste ideeën voor jou op een rijtje! 

Old timer

Ouderwetse trouwauto’s zijn echte blijvertjes, deze auto’s zijn er mooi en zorgen voor extra romantiek bij jouw bruiloft. Er zijn heel veel verschillende oldtimers te vinden die je als trouwauto kan gebruiken, bijvoorbeeld een ouderwetse Fort Mustang of een Volvo Amazon.

Ook kun je een eendje als trouwauto gebruiken, een charmant en knus autootje dat nostalgie uitstraalt. 

Volkswagenbusje

Een klassiek volkswagenbusjes is een erg leuke en populaire trouwauto! Ideaal voor een bruiloft met een festival thema. Een volkswagenbusje is ook ideaal als je meerdere mensen wilt mee vervoeren in jullie trouwauto.

Luxe sportauto

Iedere man wil wel eens in zijn leven in een luxe sportauto rijden. En de beste dag om die te doen is natuurlijk op de mooiste dag van je leven! Kies bijvoorbeeld voor een Ferrari, luxe BMW of Jaguar. In een sportauto maak je zeker indruk, en het straalt veel luxe uit! Zo kun je in stijl arriveren met het geluid van een echte sportauto.

Scooter

Vind jij het niet nodig om veel geld uit te geven aan een trouwauto? dan is een scooter een perfecte romantische oplossing! Vooral als het mooi weer is. Huur een mooie vespa of ouderwetse scooter,  zo creëer erg leuke foto’s!

Amerikaanse schoolbus

Wil je graag al jouw gasten vervoeren? Dan is het leuk en origineel om een Amerikaanse schoolbus te huren! Super gezellig, met zijn alle samen in de bus! 

Wil jij een bruidsauto huren? Neem een kijkje op het internet naar verschillende mogelijkheden. Je zult veel leuke ideeën tegenkomen, ook kun je er vaak voor kiezen of je een auto met of zonder chauffeur wilt huren!

Comments are disabled.